Contact opnemen

Voor algemene vragen of opvraag van vrijblijvende informatie wil ik u vragen om dit contactformulier te gebruiken.

Probeer het contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen. N.a.v. de ontvangen gegevens zal ik zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen en u in het bezit bent van kopie polisbladen, dan kunt u deze toevoegen in de bijlage(n).

Bezoekadres:
Van Egmondstraat 1, 1901 BA Castricum

Postadres:
Van Egmondstraat 1, 1901 BA Castricum

Telefoonnummer *
Staat uw onderwerp er niet tussen? Kies dan overig.
Omschrijf uw vraag zo duidelijk mogelijk, dan kunnen wij u sneller van dienst zijn.
Eventuele bijlage ter aanvulling
Welkom
Adequaat

We leven tegenwoordig in een maatschappij die bijna 24 uur per dag doorgaat. Ik ben alleen en kan niet iedere klant 24 uur per dag te woord staan. Maar ik doe mijn uiterste best om iedereen binnen een redelijke termijn de service te verlenen die verwacht mag worden. Maak zoveel mogelijk gebruik van de contactformulieren op de website of stuur een e-mail naar het bekende e-mailadres.

Welkom
Transparant

Ik vind het belangrijk dat u niet voor verrassingen komt te staan. Op voorhand weet u daarom altijd wat u van mij kan verwachten. De kosten zijn altijd van tevoren bespreekbaar gemaakt. Evenals de dienstverlening die u daarbij mag verwachten. Op voorhand kun je beter afspraken maken, dan achteraf elkaar iets verwijten. Benieuwd naar de tarieven en dienstverlening? Zie de dienstenwijzer.

Welkom
Deskundig advies

In de financiële wereld mag u deskundig advies verwachten. Dat is bij mij niet anders. Ik ben in het bezit van mijn (HBO)diploma Financial Services Management en uiteraard in het bezit van de relevante Wft-certificeringen. Alle Wft-diploma's worden iedere 3 jaar getoetst op deskundigheid. Dat betekent dat ik op de hoogte ben van de meest recente wet- en regelgeving. En dat is fijn voor u en mij.