Klacht indienen

Ik neem de klacht z.s.m. in behandeling en ga samen met u op zoek naar een goede oplossing.

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Het gaat erom hoe deze fouten worden opgelost. Wellicht bent u niet tevreden over de dienstverlening van Kamlag Advies & Verzekeringen of de geboden oplossing. Dan kunt u via bijgaand formulier een officiële klacht indienen. Ik neem uw klacht uiterst serieus en streef naar een juiste oplossing. Mochten wij er niet samen uitkomen om het probleem te verhelpen, kunt u altijd nog gebruik maken van Het Financiële Klachteninstituut KiFiD. Uiteraard ga ik er niet van uit dat het zover zal komen. Meld uw klacht digitaal aan en ik neem z.s.m. contact met u op.

Telefoonnummer *
Staat uw onderwerp er niet tussen? Kies dan overige klacht.
Omschrijf uw klacht zo duidelijk mogelijk, dan kunnen wij u sneller van dienst zijn.
Welkom
Adequaat

We leven tegenwoordig in een maatschappij die bijna 24 uur per dag doorgaat. Ik ben alleen en kan niet iedere klant 24 uur per dag te woord staan. Maar ik doe mijn uiterste best om iedereen binnen een redelijke termijn de service te verlenen die verwacht mag worden. Maak zoveel mogelijk gebruik van de contactformulieren op de website of stuur een e-mail naar het bekende e-mailadres.

Welkom
Transparant

Ik vind het belangrijk dat u niet voor verrassingen komt te staan. Op voorhand weet u daarom altijd wat u van mij kan verwachten. De kosten zijn altijd van tevoren bespreekbaar gemaakt. Evenals de dienstverlening die u daarbij mag verwachten. Op voorhand kun je beter afspraken maken, dan achteraf elkaar iets verwijten. Benieuwd naar de tarieven en dienstverlening? Zie de dienstenwijzer.

Welkom
Deskundig advies

In de financiële wereld mag u deskundig advies verwachten. Dat is bij mij niet anders. Ik ben in het bezit van mijn (HBO)diploma Financial Services Management en uiteraard in het bezit van de relevante Wft-certificeringen. Alle Wft-diploma's worden iedere 3 jaar getoetst op deskundigheid. Dat betekent dat ik op de hoogte ben van de meest recente wet- en regelgeving. En dat is fijn voor u en mij.