Welkom
Persoonlijk

Ik luister naar uw zorgen en vragen. Op basis van deze informatie ga ik op zoek naar de beste verzekeringsoplossing die aansluit bij uw verzekeringsbehoeften. En natuurlijk ben ik er om u te ondersteunen in geval van schade of andere problemen. Komen we er samen niet uit om het telefonisch of digitaal af te handelen? Dan drinken we gewoon een kop koffie en gaan we op zoek naar de beste oplossing. U bent altijd welkom op het kantoor in Castricum.

Welkom
Onafhankelijk & Transparant

Ik ben adviesvrij. Dat betekent dat ik geen enkel belang heb met een verzekeringsmaatschappij en vrij ben om producten van verschillende verzekeraars te adviseren. Ik vind het belangrijk dat u niet voor verrassingen komt te staan. Op voorhand weet u daarom altijd wat u van mij kan verwachten. De dekking, voorwaarden, premie en dienstverlening is voor het sluiten van een overeenkomst bekend.

Welkom
Deskundig advies

U mag van mij deskundig advies verwachten. Met mijn kennis en ervaring zorg ik ervoor dat u in begrijpelijke taal weet wat er speelt. Sinds 2014 ben ik in het bezit van mijn HBO-diploma Financial Services Management. Uiteraard ben ik in het bezit van de relevante Wft-certificeringen. Alle Wft-diploma's worden iedere 3 jaar getoetst op deskundigheid. Dat betekent dat ik op de hoogte ben van de meest recente wet- en regelgeving en u deskundig advies kunt verwachten.