Welkom
Adequaat

We leven tegenwoordig in een maatschappij die bijna 24 uur per dag doorgaat. Ik ben alleen en kan niet iedere klant 24 uur per dag te woord staan. Maar ik doe mijn uiterste best om iedereen binnen een redelijke termijn de service te verlenen die verwacht mag worden. Maak zoveel mogelijk gebruik van de contactformulieren op de website of stuur een e-mail naar het bekende e-mailadres.

Welkom
Transparant

Ik vind het belangrijk dat u niet voor verrassingen komt te staan. Op voorhand weet u daarom altijd wat u van mij kan verwachten. De kosten zijn altijd van tevoren bespreekbaar gemaakt. Evenals de dienstverlening die u daarbij mag verwachten. Op voorhand kun je beter afspraken maken, dan achteraf elkaar iets verwijten. Benieuwd naar de tarieven en dienstverlening? Zie de dienstenwijzer.

Welkom
Deskundig advies

In de financiële wereld mag u deskundig advies verwachten. Dat is bij mij niet anders. Ik ben in het bezit van mijn (HBO)diploma Financial Services Management en uiteraard in het bezit van de relevante Wft-certificeringen. Alle Wft-diploma's worden iedere 3 jaar getoetst op deskundigheid. Dat betekent dat ik op de hoogte ben van de meest recente wet- en regelgeving. En dat is fijn voor u en mij.

Motorrijtuig aanmelden of wijzigen

Maak gebruik van bijgaand aanmeld-/wijzigingsformulier. Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in. Wilt u een nieuw voertuig verzekeren en heeft u bijzonderheden? Geef dat dan in de toelichting even aan. Probeer zo duidelijk mogelijk te zijn.

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Telefoonnummer *
Indien van toepassing
(indien bekend)
Gewenste dekking *
Aanvullende dekkingen *
Omschrijf uw toelichting zo duidelijk mogelijk, dan kunnen wij u sneller van dienst zijn.
Indien van toepassing